Föreningen

Brf Rosengården i Vallentuna är ett välplanerat 55+ boende som är byggt i två plan och ligger vackert med grönområden och natur runt om.

Rosengården består av 165 lägenheter om 1 – 4 rum och kök, de flesta med balkong eller uteplats. Husen byggdes 1969-71 och föreningen bildades 1969.

Vid ansökan om medlemskap ska förvärvaren ha fyllt 55 år och bör inte vara äldre än 74 år. Den som söker medlemskap i föreningen ska vara vid god hälsa och inte vara beroende av särskild vård.

Den som söker medlemskap i föreningen ska vara vid god hälsa.

Det finns en fastighetsskötare men de boende förväntas delta i enklare uppgifter och aktiviteter. Styrelsen för bostadsrättsföreningen ger löpande information om ekonomi, åtgärder och annat genom vår egen tidning ”Rosenbladet” och vid informationsmöten.

Brf Rosengården, Rosengårdsvägen 1-51, 08-511 787 28, E-post: info[a]brfrosengarden.se