Denna sida är under uppbyggnad. Den skapades redan våren 2020, men någon riktig plan för vad som skulle publiceras här och vem som skulle göra det fanns inte. Men nu ska sidan så sakteliga fyllas med innehåll. Eftersom den som ska göra jobbet (Rosenbladet 2.0s redaktör) inte är riktigt varm i kläderna än vad gäller det praktiska hantverket på webben, så kommer det att ta ytterligare lite tid.

Ambitionen är att sidan ska komma igång under 2021 och fyllas på efterhand som dokument blir klara. Det handlar t ex om stadgar som ska moderniseras och antas av föreningsstämman och uppdaterade trivselregler som styrelsen också håller på med. Den av styrelsen nyligen antagna informationspolicyn ska ju också finnas här. Webben är ju en av kanalerna för information, och även om inte alla boende på Rosengården idag är digitala, så måste vi blicka framåt.

Så vad mer vill ni medlemmar ha på sidan? Kom gärna med idéer och synpunkter om vad som ska finnas på Brf Rosengårdens medlemssida. Hör också gärna av dig om du är väl bevandrad i att göra webbsidor och har lust att vara med i en liten infogrupp. Ska ordna en mailadress för medlemssidan, men än så länge fungerar helena.fremnell@gmail.com. (Hur jag gör mailadressen klickbar här vet jag inte i nuläget, måste kolla.)

Redan nu hoppas jag i alla fall lyckas att peta in Rosenbladet 2.0. Vi får se om det går.

Helena Fremnell